Då LION Boards enbart innehåller naturliga råvaror är de säkra att använda även för inomhusbruk och dekorationsändamål. De motsvarar med marginal de mest krävande kriterierna för klassificering av byggmaterial, M1 – vår certifiering för det hittar du här
  • Ramverk och komponenter i stoppmöbler
  • Butiksinredning, display och utställningar
  • Skyddsändamål
  • Tillfälliga byggnationer
  • Förpackning och lagring
  • Proffs-och gör-det-självkonstruktioner

Lion GeneralTM är en utmärkt board alla typer av temporära konstruktioner och förpackningsändamål.

General hardboard passar också bra för som skydd vid byggnation och renovering, då de är hållbara, slagtåliga och ligger stadigt på plats, tack vare den sträva baksidan. Skivan är givetvis återanvändbar. General boards är starka och målas och bearbetas ofta för olika ändamål och i många branscher. Skivorna innehåller inga ämnen som är skadliga för hälsa eller miljö och innebär inga ökade risker vid hantering. Formaldehydnivån som uppmätts i våra produkter motsvarar den i rent trä, alltså den restprodukt från sågverken vi använt för att tillverka våra skivor. Tjocklekskalibrering kan göras på den släta eller på virasidan.

Lion GeneralTM används i hög utsträckning inom byggnation, förpackning, butikssektorn både som tillfälligt skydd och som varaktig beståndsdel i snickerier. Den används också väldigt mycket av Gör-det-själv-entusiaster runtom i Världen.

Se datablad för denna produkt här

Det ledande hardboardmärket i Europa

Lion Boards är lätt tillgängliga från många grossister och lagerhållare i Europa.

Menu